Pranyatan Pangreksan Data Fasten-Tour GmbH

Fasten-Tour GmbH, adhedhasar ing Oberarnsdorf 14, 3621 Rossatz-Arnsdorf, Austria, minangka pemilik situs web kasebut, https://taste-of-vienna.com/.

Ing deklarasi proteksi data iki, Fasten-Tour GmbH ngandhani sampeyan babagan data apa sing bisa diklumpukake saka sampeyan yen sampeyan nggunakake kanthi njupuk layanan Fasten-Tour GmbH kanthi elektronik sing diwenehake ing situs web iki lan kepiye carane Fasten-Tour GmbH arep. kanggo ngatasi data sampeyan.

Tanggung jawab kanggo proteksi data ing Fasten-Tour GmbH yaiku:

Dr. Otto Schlappack, Oberarnsdorf 14

3621 Rossatz-Arnsdorf, Austria

Telp.: +43 2714/20074

email: dr Otto Schlappack

Sampeyan bisa ngubungi dheweke yen sampeyan duwe pitakon babagan proteksi data.

Kanggo njamin proteksi data sing seragam lan dhuwur kanggo wong alami lan mbusak alangan kanggo gerakan data pribadhi ing Uni Eropa, Uni Eropa nggawe Peraturan No. 679, sing diarani. Peraturan Perlindungan Data Umum, GDPR, tanggal 27 April 2016.  

Ing taun 2018, ing Austria GDPR ditambah karo Pangreksan Data - Undhang-undhang Adaptasi lan Undhang-undhang Deregulasi Perlindungan Data. Panyimpenan informasi pangguna layanan sing disedhiyakake sacara elektronik kanthi jarak kanthi panjaluk individu saka panampa uga diatur dening Bagean 3 Undhang-undhang Federal, sing ngatur aspek legal tartamtu saka bisnis elektronik lan transaksi legal, e-Commerce Act - ECG.

Salajengipun, tekad lan pangolahan data pribadhi diatur dening Bagean 96 saka UU Telekomunikasi. Miturut Bagean 96 (3) Undhang-undhang Telekomunikasi 2003, kita wajib menehi informasi marang sampeyan data pribadhi sing diklumpukake, diproses lan dikirim lan adhedhasar hukum apa lan kanggo tujuan apa iki ditindakake lan suwene data disimpen. Fasten-Tour GmbH nangani data pribadhi adhedhasar basis hukum sing kadhaptar ing ndhuwur.

Penyimpenan data
Miturut pranata Artikel 6(1)(a) lan (b) Peraturan Pangreksan Data Umum, pangolahan data pribadhi pelanggan sah yen perlu kanggo nindakake kontrak sing subyek data kasebut pihak utawa kanggo implementasine langkah-langkah pra-kontrak sing ditindakake ing panjalukan subyek data lan subyek data wis menehi idin kanggo ngolah data pribadhi sing ana hubungane karo dheweke kanggo siji utawa luwih tujuan tartamtu.

ngubungi
Yen sampeyan ngubungi kita liwat formulir ing situs web utawa liwat email, data sing diwenehake, kayata alamat IP, jeneng, alamat, nomer telpon lan alamat email, bakal disimpen dening kita suwene nem sasi kanggo tujuan ngolah panyuwunan lan ing kasus tindak lanjut pitakonan. Kita ora ngirim data iki menyang pihak katelu.

Cookies
Situs web kita nggunakake cookie sing diarani.

Apa cookie?
Cookie minangka file teks cilik sing dikirim menyang browser pangguna bebarengan karo situs web sing dijaluk. Browser minangka program akses kanggo komputer ngarep sing bisa digunakake Internet. Browser sing dikenal, contone, Internet Explorer, Safari utawa Mozilla.

Apa sing bisa ditindakake cookie?
Cookie ngidini, contone, kanggo ngisi basket blanja nalika blanja online tanpa kudu ngenali dhewe minangka pelanggan sing padha ing saben subhalaman pengecer.

Pangguna "diakoni" kanthi bantuan cookie.

Ing ruang lingkup cookie, kita nyimpen data IP saka pemilik sambungan, uga jeneng, alamat, nomer telpon lan alamat email pelanggan.

Kita nggunakake cookie kanggo nggawe tawaran pangguna-loropaken.
Sawetara cookie tetep disimpen ing piranti terminal nganti sampeyan mbusak.
Padha ngaktifake browser kanggo dikenali ing riko sabanjuré.

Yen sampeyan ora pengin iki, sampeyan bisa nyiyapake browser supaya menehi informasi babagan setelan cookie lan sampeyan mung ngidini iki ing kasus individu. Yen sampeyan mateni cookie, iki bisa mbatesi fungsi situs web kita.

Fasten-Tour GmbH sah kanggo ngleksanani layanan lelungan lan dilebokake ing daftar asuransi insolvensi perjalanan sistem informasi bisnis Austria, GISA, kanthi nomer: 30815728. Adhedhasar wewenang kasebut, Fasten-Tour GmbH tumindak minangka pengecer perjalanan lan pengatur perjalanan. Supaya bisa menehi layanan sing kasebut ing ndhuwur, Fasten-Tour GmbH dibutuhake, antara liya kanggo buku wisata, akomodasi, dhaharan, transportasi lan asuransi.

Kanggo kegiatan iki lan bisa mbayar tagihan lelungan kanggo layanan Fasten-Tour GmbH, saka sampeyan, antara liya, data ing ngisor iki dibutuhake:

Jeneng asli, jeneng ngarep, alamat, alamat email lan nomer telpon uga data saka dokumen perjalanan kayata nomer paspor, wewenang sing ngetokake paspor lan tanggal paspor, tanggal lair lan panggonan lair. Kanggo tujuan iki, kita nyimpen data iki nggunakake operator data sing dilindhungi sandi kanggo mesthekake pangolahan data sing sah.

Data sampeyan mung bakal diterusake menyang pihak katelu, mitra sing dibutuhake kanggo ngrampungake kontrak, kayata operator tur siklus, panyedhiya akomodasi, perusahaan transportasi lan Asuransi Perjalanan Eropa, uga menyang institusi perbankan pangolahan / panyedhiya layanan pembayaran kanggo tujuan debiting rega, lan kanggo penasehat pajak kita kanggo nepaki kewajiban kita miturut hukum tax.

Basis hukum kanggo proses pangolahan data iki yaiku pemenuhan kewajiban pra-kontrak lan kontrak marang sampeyan uga kewajiban hukum, kontrak utawa liyane saka pihak kita, contone kewajiban dokumentasi miturut sistem akuntansi, kontrak lan pelaporan lan miturut hukum pajak uga kapentingan sah kita kanggo njogo kapentingan legal kita dhewe.

Data sampeyan bakal dibusak sanalika periode retensi sing ditemtokake dening hukum wis kadaluwarsa. Iki beda dawa kanggo macem-macem kategori data. Contone, kita mbusak bukti sing kudu disimpen kanggo pitung taun miturut hukum tax sawise periode iki. Sampeyan bisa njaluk informasi babagan data pribadhi sing diproses lan disimpen dening kita kapan wae kanthi gratis.

Minangka wong sing prihatin, sampeyan duwe hak kanggo mbenerake data pribadhi, diwatesi, dibusak lan ditarik, yen ora ana syarat penylametan statutori saka pihak kita. Minangka subyek data, sampeyan uga duwe hak kanggo nuntut transfer data.

Kita njupuk langkah-langkah sing cocog kanggo menehi kabeh informasi sing ana hubungane karo pangolahan data ing wangun sing tepat, transparan, dingerteni lan gampang diakses kanthi basa sing cetha lan prasaja, yen dibutuhake.

Yen sampeyan duwe masalah utawa ana sing ora jelas, hubungi wong sing tanggung jawab, Dr. otto.schlappack@fasten-tour.com

Sampeyan uga duwe hak kanggo ngajokake complaint menyang panguwasa pangayoman data. Otoritas pengawas sing kompeten kanggo keluhan yaiku Otoritas Perlindungan Data Austria (DSB), Wickenburggasse 8-10, 1080 Wina, Austria, telpon: +43 1 52 152-0, email: dsb@dsb.gv.at.

Kita terus-terusan ngevaluasi langkah-langkah perlindungan organisasi lan teknis sing ditindakake lan adaptasi yen perlu kanggo nglindhungi data pribadhi sing diproses lan disimpen kanthi paling apik. Iki tegese kita uga terus nganyari deklarasi perlindungan data iki kanggo nggambarake perkembangan paling anyar.

Sampeyan bisa ngakses versi paling anyar saka kita pranyatan pangayoman data saka situs web kita kapan wae.

Top